contact

Neem contact op voor een kennismaking of het bespreken van een idee. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik kom graag langs. En natuurlijk ben je van harte welkom in mijn studio (de koffie zal klaar staan!)

Robbert de Groot
Grafisch ontwerper

Van Nideckstraat 18a1
3039 TM Rotterdam (NL)
t +31 (0)6 16361147
info@robbertdegroot.nl
(koude acquisitie wordt niet op prijs gesteld)

 

De studio is gelegen op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station, gelegen in de wijk Blijdorp. Vanaf de achterzijde van het CS sla je linksaf richting de Statenweg, waar je het Bentinckplein passeert. Vanaf de Statenweg is het alsmaar rechtdoor totdat metrostation Blijdorp is bereikt. In een zijstraat van de Statenweg ligt de Van Nideckstraat.
Met metro E (richting Den Haag) is het één halte vanaf het CS naar metrostation Blijdorp. De auto-parkeerautomaat (nr. 720) is te vinden in de Van der Meydestraat, tegenover de liftingang van metrostation Blijdorp. Of parkeer gratis door gebruik te maken van de bezoekerspas (net zo makkelijk ;-] ).

Facebook
LinkedIn

–––––––––––

kvk: 560 102 22
btw: NL062 790 882 B01
download hier mijn algemene voorwaarden

–––––––––––

Stages
Graag deel ik mijn passie en studio met een super enthousiaste en getalenteerde student. Stuur een e-mail met CV en portfolio naar info@robbertdegroot.nl. Op dit moment is er hier geen ruimte voor een stagiaire/stagiair.

–––––––––––

DSCF0817kopie2

 • t +31 (0)6 16361147

  info@robbertdegroot.nl

  Van Nideckstraat 18a1,

  3039 TM Rotterdam (NL)

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot | Grafisch ontwerper, AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot (Dordrecht, 1988). Vanuit Rotterdam werk ik zowel aan culturele als aan commerciële opdrachten. Mijn werk bestaat uit het ontwerpen van huisstijlen/identiteiten, strategische campagnes, boeken, affiches, flyers, folders, brochures, websites en andersoortige publicaties.
 • Mijn werk karakteriseert zich door heldere concepten, eigenwijze- strategische- en functionele ontwerpen. Een simpel -maar doordacht- concept vormt de basis van een sterk, verrassend, relevant, prikkelend maar vooral bijzonder ontwerp zonder poespas. De papierkeuze, bind- en vouwwijze, typografie en details krijgen extra aandacht.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar uw verhaal! De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig aan spannende projecten! Ik werk aan een compleet huisstijl-pakket voor Euro Radar (grondonderzoek). Voor een oud bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam (waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. renovatie en nieuwbouw) mag ik de nieuwe overkoepelende huisstijl maken. Ook voor de Rotterdamse tekstschrijver/journalist Najat Chaatouf mag ik haar identiteit ontwerpen! En als laatste werken we aan plattegronden van verschillende schepen voor Falck Rotterdam (Maasvlakte). –––––––––––––––––––––––