contact

Neem contact op voor een kennismaking of het bespreken van een idee. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik kom graag langs. En natuurlijk ben je van harte welkom in mijn studio (de koffie zal klaar staan!)

Standhasenstraat 44 (nieuw adres!)
3312 LR Dordrecht (NL)
t +31 (0)6 16361147
info@robbertdegroot.nl

Ik ben verhuist! Vanaf heden is mijn studio gevestigd aan de Standhasenstraat 44 te Dordrecht, niet ver van het Centraal Station. Mijn studio is goed bereikbaar via snelwegen (zowel vanuit Rotterdam als Breda binnen 15 tot 30 min) en het spoor (zowel vanuit Rotterdam als Breda binnen 12 tot 19 min).

Facebook
LinkedIn

–––––––––––

Bedrijfsgegevens
Btw
NL062 790 882 B01
Iban
NL35 INGB 0007 9529 05
Kvk
560 102 22
BNO 22376
download hier mijn algemene voorwaarden

–––––––––––

Stages
Graag deel ik mijn passie en studio met een super enthousiaste en getalenteerde student. Stuur een e-mail met CV en portfolio naar info@robbertdegroot.nl. Op dit moment is er hier geen ruimte voor een stagiaire/stagiair.

–––––––––––

 

 

 

 

 

 • t +31 (0)6 16361147

  info@robbertdegroot.nl

  Standhasenstraat 44 (nieuw adres!) ,

  3312 LR Dordrecht (NL)

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot Grafisch ontwerper, een creatieve studio voor grafisch ontwerp en het bedenken van goede ideeën. AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot. Vanuit Dordrecht werk ik voor zowel voor culturele, non-profit, als voor commerciële opdrachtgevers. Mijn focus ligt op drukwerk.
 • Mijn werk karakteriseert zich door heldere concepten, functionele- en doeltreffende ontwerpen. Een simpel maar doordacht concept vormt de basis van een sterk en prikkelend ontwerp zonder poespas.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig met spannende projecten! Ik werk aan de overkoepelende huisstijl van een bedrijfsverzamelgebouw (voor o.a. creatieve ondernemers) in Amsterdam, waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. een nieuw concept, renovatie en nieuwbouw. Voor een vernieuwd zorghuis (voor vitale ouderen) in Oudekerk a/d Amstel mag ik de nieuwe huisstijl ontwerpen. –––––––––––––––––––––––