contact

Neem contact op voor een kennismaking of het bespreken van een idee. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik kom graag langs. En natuurlijk ben je van harte welkom in mijn studio (de koffie zal klaar staan!)

Standhasenstraat 44 (NIEUW ADRES)
3312 LR Dordrecht
t +31 (0)6 16361147
info@robbertdegroot.nl

Mijn studio gevestigd aan de Standhasenstraat 44 te Dordrecht, op loop en fietsafstand van het Centraal Station. Mijn studio is goed bereikbaar via snelwegen (zowel vanuit Rotterdam als Breda binnen 15 tot 30 min) en het spoor (zowel vanuit Rotterdam als Breda binnen 12 tot 19 min).

Facebook
LinkedIn

–––––––––––

Bedrijfsgegevens
Btw
NL062 790 882 B01
Iban (rekeningnummer) 
NL35 INGB 0007 9529 05
Kvk
560 102 22

Algemene voorwaarden
Ik ben lid van de Beroeps-organisatie Nederlandse Ontwerpers. Download hier mijn Algemene Voorwaarden van de BNO (pdf).

lidbno

–––––––––––

Stages
Graag deel ik mijn passie en studio met een super enthousiaste en getalenteerde student. Stuur een e-mail met CV en portfolio naar info@robbertdegroot.nl. Op dit moment is er hier geen ruimte voor een stagiaire/stagiair.

–––––––––––

 

 

 

 

 

  • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
  • Korte kennismaking

    Robbert de Groot Grafisch ontwerper, een creatieve studio voor grafisch ontwerp en het bedenken van goede ideeën. AANGENAAM! Opgericht in 2013 door Robbert de Groot. Vanuit Dordrecht werk ik voor zowel voor culturele, non-profit, als voor commerciële opdrachtgevers. Mijn focus ligt op drukwerk.
  • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
  • Actueel

    Momenteel ben ik volop bezig met spannende projecten! Ik werk aan de overkoepelende huisstijl van een bedrijfsverzamelgebouw (voor o.a. creatieve ondernemers) in Amsterdam, waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. een nieuw concept, renovatie en nieuwbouw. Voor een vernieuwd zorghuis (voor vitale ouderen) in Oudekerk a/d Amstel mag ik de nieuwe huisstijl ontwerpen. –––––––––––––––––––––––