contact

Neem contact op voor een kennismaking of het bespreken van een idee. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik kom graag langs. En natuurlijk ben je van harte welkom in mijn studio (de koffie zal klaar staan!)

Van Nideckstraat 18a1
3039 TM Rotterdam
(Medio januari verhuis ik naar de rand van het centrum van Dordrecht!)
t +31 (0)6 16361147
info@robbertdegroot.nl

 

 

De studio is gelegen op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station, gelegen in de wijk Blijdorp. Vanaf de achterzijde van het CS sla je linksaf richting de Statenweg, waar je het Bentinckplein passeert. Vanaf de Statenweg is het alsmaar rechtdoor totdat metrostation Blijdorp is bereikt. In een zijstraat van de Statenweg ligt de Van Nideckstraat.
Met metro E (richting Den Haag) is het één halte vanaf het CS naar metrostation Blijdorp. De auto-parkeerautomaat (nr. 720) is te vinden in de Van der Meydestraat, tegenover de liftingang van metrostation Blijdorp. Of parkeer gratis door gebruik te maken van de bezoekerspas (net zo makkelijk ;-] ).

Facebook
LinkedIn

–––––––––––

Bedrijfsgegevens
Btw
NL062 790 882 B01
Iban
NL35 INGB 0007 9529 05
Kvk
560 102 22
BNO 22376
download hier mijn algemene voorwaarden

–––––––––––

Stages
Graag deel ik mijn passie en studio met een super enthousiaste en getalenteerde student. Stuur een e-mail met CV en portfolio naar info@robbertdegroot.nl. Op dit moment is er hier geen ruimte voor een stagiaire/stagiair.

–––––––––––

DSCF0817kopie2

 • t +31 (0)6 16361147

  info@robbertdegroot.nl

  Van Nideckstraat 18a1,

  3039 TM Rotterdam (NL)

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot Grafisch ontwerper, een creatieve studio voor grafisch ontwerp en het bedenken van goede ideeën. AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot (Dordrecht, 1988). Vanuit Rotterdam werk ik voor zowel voor culturele, non-profit, als voor commerciële opdrachtgevers. Mijn focus ligt op drukwerk.
 • Mijn werk karakteriseert zich door heldere concepten, functionele- en doeltreffende ontwerpen. Een simpel maar doordacht concept vormt de basis van een sterk en prikkelend ontwerp zonder poespas.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar uw verhaal! De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig met spannende projecten! Ik werk aan de overkoepelende huisstijl van een bedrijfsverzamelgebouw (voor o.a. creatieve ondernemers) in Amsterdam, waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. een nieuw concept, renovatie en nieuwbouw. Voor een vernieuwd zorghuis (voor vitale ouderen) in Oudekerk a/d Amstel mag ik de nieuwe huisstijl ontwerpen. –––––––––––––––––––––––