Euro radar huisstijl

Start-up Euro radar vroeg mij om de complete huisstijl te ontwerpen, van een nieuw logo tot busontwerpen. Refereren naar de werkzaamheden was de vraag. Het woord ‘radar’ kan op meerdere dingen slaan. Reden voor mij om in deze identiteit ‘grond’ als uitgangspunt te nemen.

Het resultaat, een bruine huisstijl met een logo waar de tekst ‘verdwijnt onder de grond’. Het is nu duidelijk waar Euro Radar voor staat.

Naast het logo zijn voor deze identiteit ook andere middelen ontworpen, zoals onder andere meerdere enveloppen, briefpapier, visitekaartjes, compliment-card, emailing, 2 bussen, pennen, buiten-werkkleding, binnenkleding.

Binnenkort volgen er meer foto’s van de rest van de huisstijl.

 

IMG_69332 IMG_69352 IMG_69392 IMG_69422 IMG_693622 IMG_55362 IMG_55402

 

 

–––––––––––

jaar: 2017
opdrachtgever: Euro radar
Ontworpen items: logo, identiteit, meerdere enveloppen, briefpapier, visitekaartjes, compliment-card, emailing, 2 bussen, pennen, buiten-werkkleding, binnenkleding

 • t +31 (0)6 16361147

  info@robbertdegroot.nl

  Van Nideckstraat 18a1,

  3039 TM Rotterdam (NL)

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot | Grafisch ontwerper, AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot (Dordrecht, 1988). Vanuit Rotterdam werk ik zowel aan culturele als aan commerciële opdrachten. Mijn werk bestaat uit het ontwerpen van huisstijlen/identiteiten, strategische campagnes, boeken, affiches, flyers, folders, brochures, websites en andersoortige publicaties.
 • Mijn werk karakteriseert zich door heldere concepten, eigenwijze- strategische- en functionele ontwerpen. Een simpel -maar doordacht- concept vormt de basis van een sterk, verrassend, relevant, prikkelend maar vooral bijzonder ontwerp zonder poespas. De papierkeuze, bind- en vouwwijze, typografie en details krijgen extra aandacht.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar uw verhaal! De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig met spannende projecten! Ik werk aan de overkoepelende huisstijl van een bedrijfsverzamelgebouw (voor o.a. creatieve ondernemers) in Amsterdam, waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. een nieuw concept, renovatie en nieuwbouw. Voor een vernieuwd zorghuis (voor vitale ouderen) in Oudekerk a/d Amstel mag ik de nieuwe huisstijl ontwerpen. –––––––––––––––––––––––