De nederlandsche CACAOFABRIEK — Openingstentoonstelling

Ontwerp tentoonstellingscampagne Openingstentoonstelling voor kunstinitiatief De nederlandsche CACAOFABRIEK, Helmond d.m.v. flyers/uitnodigingen. Dit ter viering van het nieuwe onderkomen aan Cacaokade 5, Helmond. Het ontwerp en de typografie geven de algemene sfeer van de openingstentoonstelling goed weer; feest en de opening (neon-letters).

Robbert de Groot grafisch ontwerp-Nederlandsche Cacaofabriek-flyers

 

UITNODIGING
OPENINGSTENTOONSTELLING

Kunstenaars als Bert Loerakker, Hans van Hoek, Esther van Waalwijk, Mo Swillens en Hans van Koolwijk stellen tentoon.

–––––––––––

jaar: 2014
opdrachtgever: De nederlandsche CACAOFABRIEK, Helmond
type: 2 voorstellen
formaat: 210 x 148 mm
techniek: offset

→ www.cacaofabriek.nl

 • t +31 (0)6 16361147

  info@robbertdegroot.nl

  Van Nideckstraat 18a1,

  3039 TM Rotterdam (NL)

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot | Grafisch ontwerper, AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot (Dordrecht, 1988). Vanuit Rotterdam werk ik zowel aan culturele als aan commerciële opdrachten. Mijn werk bestaat uit het ontwerpen van huisstijlen/identiteiten, strategische campagnes, boeken, affiches, flyers, folders, brochures, websites en andersoortige publicaties.
 • Mijn werk karakteriseert zich door heldere concepten, eigenwijze- strategische- en functionele ontwerpen. Een simpel -maar doordacht- concept vormt de basis van een sterk, verrassend, relevant, prikkelend maar vooral bijzonder ontwerp zonder poespas. De papierkeuze, bind- en vouwwijze, typografie en details krijgen extra aandacht.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar uw verhaal! De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig aan spannende projecten! Ik werk aan een compleet huisstijl-pakket voor Euro Radar (grondonderzoek). Voor een oud bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam (waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. renovatie en nieuwbouw) mag ik de nieuwe overkoepelende huisstijl maken. Ook voor de Rotterdamse tekstschrijver/journalist Najat Chaatouf mag ik haar identiteit ontwerpen! En als laatste werken we aan plattegronden van verschillende schepen voor Falck Rotterdam (Maasvlakte). –––––––––––––––––––––––