Meeuw Jeugdtheaterschool, Leeuwarden — In God we trust

Affiche-ontwerp in In God we trust naar aanleiding van de voorstelling In God we trust. Op de affiche is een verdwaald schaap afgebeeld, die zich verloren lijkt te voelen in de ‘grote mensenwereld’, wat symbool staat voor de Bijbelse kern van de voorstelling.

In-GOD-we-trust_Robbert-de-Groot_Meeuw-Jeugdtheaterschool

 

AFFICHE IN GOD WE TRUST

In God we trust is een voorstelling over iemand die zijn eigen weg zoekt en er achter komt dat alles anders is dan zijn ouders denken. Ergens heeft hij de juiste afslag gemist. De rechte weg die hij altijd gevolgd heeft is veranderd in een doolhof. Zijn vader zegt dat hij zijn ogen moet sluiten en zich moet laten leiden door dat wat hij weet. Maar achter zijn ogen is het een chaos.

–––––––––––

jaar: 2012
ontwerp i.s.m. Rob van Hoesel
opdrachtgever: Meeuw Jeugdtheaterschool, Leeuwarden
formaat: 594 x 420 mm

→ www.meeuw-jts.nl

 

 

  • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
  • Korte kennismaking

    Robbert de Groot Grafisch ontwerper, een creatieve studio voor grafisch ontwerp en het bedenken van goede ideeën. AANGENAAM! Opgericht in 2013 door Robbert de Groot. Vanuit Dordrecht werk ik voor zowel voor culturele, non-profit, als voor commerciële opdrachtgevers. Mijn focus ligt op drukwerk.
  • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
  • Actueel

    Momenteel ben ik volop bezig met spannende projecten! Ik werk aan de overkoepelende huisstijl van een bedrijfsverzamelgebouw (voor o.a. creatieve ondernemers) in Amsterdam, waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. een nieuw concept, renovatie en nieuwbouw. Voor een vernieuwd zorghuis (voor vitale ouderen) in Oudekerk a/d Amstel mag ik de nieuwe huisstijl ontwerpen. –––––––––––––––––––––––