Meeuw Jeugdtheaterschool, Leeuwarden — In God we trust

Affiche-ontwerp in In God we trust naar aanleiding van de voorstelling In God we trust. Op de affiche is een verdwaald schaap afgebeeld, die zich verloren lijkt te voelen in de ‘grote mensenwereld’, wat symbool staat voor de Bijbelse kern van de voorstelling.

In-GOD-we-trust_Robbert-de-Groot_Meeuw-Jeugdtheaterschool

 

AFFICHE IN GOD WE TRUST

In God we trust is een voorstelling over iemand die zijn eigen weg zoekt en er achter komt dat alles anders is dan zijn ouders denken. Ergens heeft hij de juiste afslag gemist. De rechte weg die hij altijd gevolgd heeft is veranderd in een doolhof. Zijn vader zegt dat hij zijn ogen moet sluiten en zich moet laten leiden door dat wat hij weet. Maar achter zijn ogen is het een chaos.

–––––––––––

jaar: 2012
ontwerp i.s.m. Rob van Hoesel
opdrachtgever: Meeuw Jeugdtheaterschool, Leeuwarden
formaat: 594 x 420 mm

→ www.meeuw-jts.nl

 

 

 • t +31 (0)6 16361147

  info@robbertdegroot.nl

  Van Nideckstraat 18a1,

  3039 TM Rotterdam (NL)

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot | Grafisch ontwerper, AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot (Dordrecht, 1988). Vanuit Rotterdam werk ik zowel aan culturele als aan commerciële opdrachten. Mijn werk bestaat uit het ontwerpen van huisstijlen/identiteiten, strategische campagnes, boeken, affiches, flyers, folders, brochures, websites en andersoortige publicaties.
 • Mijn werk karakteriseert zich door heldere concepten, eigenwijze- strategische- en functionele ontwerpen. Een simpel -maar doordacht- concept vormt de basis van een sterk, verrassend, relevant, prikkelend maar vooral bijzonder ontwerp zonder poespas. De papierkeuze, bind- en vouwwijze, typografie en details krijgen extra aandacht.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar uw verhaal! De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig aan spannende projecten! Ik werk aan een compleet huisstijl-pakket voor Euro Radar (grondonderzoek). Voor een oud bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam (waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. renovatie en nieuwbouw) mag ik de nieuwe overkoepelende huisstijl maken. Ook voor de Rotterdamse tekstschrijver/journalist Najat Chaatouf mag ik haar identiteit ontwerpen! En als laatste werken we aan plattegronden van verschillende schepen voor Falck Rotterdam (Maasvlakte). –––––––––––––––––––––––