Monumenten: waardevol/waardeloos

Robbert-de-Groot_Monumenten

 

Robbert-de-Groot_Monumenten Robbert-de-Groot_Monumenten Robbert-de-Groot_Monumenten Robbert-de-Groot_Monumenten Robbert-de-Groot_Monumenten Robbert-de-Groot_Monumenten Robbert-de-Groot_Monumenten

 

Theoretisch onderzoek
‘Monumenten: waardevol/waardeloos’
Wat is er gaande omtrent de betekenis en de waarde
van gemeentelijke monumenten in Nederlandse
gemeenten?

Dit was de hoofdvraag van mijn scriptie wat een
onderdeel was van mijn eindexamen op de
Willem de Kooning Academie. De scriptie was
een vooronderzoek van mijn eindexamenproject:
Gemeentelijke monumentenwandeling Frida Katz-
erf Dordrecht.

jaar: 2012
opdrachtgever: –
formaat: 160 x 230 mm
pagina’s: 106
oplage: 6
print: IVA Groep bv
bindwerk: IVA Groep bv


 

 

 • +31 (0)6 163 611 47

  info@robbertdegroot.nl

  Standhasenstraat 44 (NIEUW ADRES) ,

  3312 LR Dordrecht

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot Grafisch ontwerper, een creatieve studio voor grafisch ontwerp en het bedenken van goede ideeën. AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot. Vanuit Dordrecht werk ik voor zowel voor culturele, non-profit, als voor commerciële opdrachtgevers. Mijn focus ligt op drukwerk.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig met spannende projecten! Ik werk aan de overkoepelende huisstijl van een bedrijfsverzamelgebouw (voor o.a. creatieve ondernemers) in Amsterdam, waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. een nieuw concept, renovatie en nieuwbouw. Voor een vernieuwd zorghuis (voor vitale ouderen) in Oudekerk a/d Amstel mag ik de nieuwe huisstijl ontwerpen. –––––––––––––––––––––––