Muziekcentrum Noord — Muziek uit de hele wereld

Flyer en poster voor Slotconcert: Muziek uit de hele wereld in opdracht van Muziekcentrum Noord, Rotterdam. De ontwerpen geven de sfeer van het Slotconcert weer; ritme, vrolijkheid en ‘de hele wereld’. De gekozen kleuren zijn de huisstijl-kleuren van het Muziekcentrum. De heldere blauwe lucht met lichte wolken plus de pijl doen je denken aan ‘de hele wereld’.

MuziekSchool_Slotconcert_660px

 

 

MUZIEK UIT DE HELE WERELD

jaar: 2013
opdrachtgever: Muziekcentrum Noord, Rotterdam
formaat flyer: 210 x 148 mm
oplage: 1000
formaat poster: 420 x 297 mm
oplage: 100
papier: G-Print
techniek: offset

→ www.mcnoord.nl

 • t +31 (0)6 16361147

  info@robbertdegroot.nl

  Van Nideckstraat 18a1,

  3039 TM Rotterdam (NL)

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot | Grafisch ontwerper, AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot (Dordrecht, 1988). Vanuit Rotterdam werk ik zowel aan culturele als aan commerciële opdrachten. Mijn werk bestaat uit het ontwerpen van huisstijlen/identiteiten, strategische campagnes, boeken, affiches, flyers, folders, brochures, websites en andersoortige publicaties.
 • Mijn werk karakteriseert zich door heldere concepten, eigenwijze- strategische- en functionele ontwerpen. Een simpel -maar doordacht- concept vormt de basis van een sterk, verrassend, relevant, prikkelend maar vooral bijzonder ontwerp zonder poespas. De papierkeuze, bind- en vouwwijze, typografie en details krijgen extra aandacht.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar uw verhaal! De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig aan spannende projecten! Ik werk aan een compleet huisstijl-pakket voor Euro Radar (grondonderzoek). Voor een oud bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam (waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. renovatie en nieuwbouw) mag ik de nieuwe overkoepelende huisstijl maken. Ook voor de Rotterdamse tekstschrijver/journalist Najat Chaatouf mag ik haar identiteit ontwerpen! En als laatste werken we aan plattegronden van verschillende schepen voor Falck Rotterdam (Maasvlakte). –––––––––––––––––––––––