De kracht van goede grafische communicatie

We leven tegenwoordig in een reclamejungle. Verleidingen liggen van alle kanten op de loer - zowel online als offline. Hoe kan je jezelf losschudden van je concurrenten? Door grafisch ontwerp als tool te gebruiken om te verrassen, beïnvloeden, activeren, verbinden en om impact te maken. Niet slechts om dingen mooi te maken. Goede grafische communicatie heeft een krachtige doorvertelfactor, blijft hangen, is herkenbaar én onderscheidend. Cruciaal dus.

Robbert de Groot,
aangenaam!

Robbert de Groot Grafisch ontwerper, een creatieve studio voor grafische communicatie en goede ideeën in Dordrecht. In 2013 heb ik mijn ontwerpstudio opgericht in Rotterdam met als doel om jou of je bedrijf - oftewel je merk - met kop en schouders boven de massa uit te laten steken. Sinds een jaar ben ik gevestigd in het mooie Dordrecht.
Wat ik doe
Mijn focus ligt op het neerzetten van visuele identiteiten en print-campagnes. Daar ben ik réte-goed in. Denk dan o.a. aan: huisstijlen (incl. logo's), boeken, affiches, flyers, brochures, verslagen enzovoorts. Maar denk ook aan een gebruiksvriendelijke website die ik samen met jou en een goede webbouwer kan ontwikkelen. Uiteindelijk wil ik het verhaal van jou of je bedrijf zo goed mogelijk vertellen.
Typisch mij
Zomaar iets leuks of moois ontwerpen, daar doe ik niet aan. Op basis van gedegen onderzoek, een nauwe samenwerking met jou en een doordacht idee, komen mijn ontwerpen tot de kern van jouw unieke verhaal, waarbij ik al het overbodige weglaat. De kernboodschap die visueel verteld moet worden komt zo het best tot zijn recht. Het resultaat? Een onderscheidend, grensverleggend, doordacht, aansprekend en doeltreffend ontwerp die aankomt bij de juiste mensen.
Mijn team
Ik ben de vaste waarde als grafisch ontwerper. Waar nodig schakel ik externe topspecialisten in die dezelfde kwaliteit nastreven als ik en jij. Denk aan een extra ontwerper, illustrator, mediumstrateeg, tekstschrijver, dtp-er, fotograaf of webontwikkelaar. Samen kunnen we zowel kleine als grotere projecten aan. De omvang van Robbert de Groot Grafisch ontwerper is klein en blijft klein. Zo kan ik snel en flexibel inspringen op vragen én continuïteit bieden.
Opdrachtgevers
Ik werk samen met een brede groep opdrachtgevers aan mooie projecten. Mijn opdrachtgevers zijn heel divers; van individuen tot de grotere instellingen.
CV
Nieuwsgierig naar mijn CV? Download hem hier als pdf.

Heb ik je interesse gewekt? Wil je meer werk zien?
Of gewoon een kop koffie drinken? Neem contact op.