Suze – Geboortekaart

Geboortekaart ontwerp voor Suze.

Voorzijde bedrukt in Neon PMS 805 U en achterzijde voorzien van preeg (reliëfdruk). Neon PMS 805 U op snede (zijkant kaartje).
Formaat: 11,6 x 17,6 mm / Papier: 600 grs Gmund Cotton / Techniek: letterpress (een klassieke hoogdruktechniek waarbij je na het drukken de letters en afbeeldingen kunt ‘voelen’).

 

DSCF0713_2 DSCF0718_2 DSCF0716_2 DSCF0724_2 DSCF0726_2
  • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
  • Korte kennismaking

    Robbert de Groot Grafisch ontwerper, een creatieve studio voor grafisch ontwerp en het bedenken van goede ideeën. AANGENAAM! Opgericht in 2013 door Robbert de Groot. Vanuit Dordrecht werk ik voor zowel voor culturele, non-profit, als voor commerciële opdrachtgevers. Mijn focus ligt op drukwerk.
  • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
  • Actueel

    Momenteel ben ik volop bezig met spannende projecten! Ik werk aan de overkoepelende huisstijl van een bedrijfsverzamelgebouw (voor o.a. creatieve ondernemers) in Amsterdam, waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. een nieuw concept, renovatie en nieuwbouw. Voor een vernieuwd zorghuis (voor vitale ouderen) in Oudekerk a/d Amstel mag ik de nieuwe huisstijl ontwerpen. –––––––––––––––––––––––