Gemeente Rotterdam — Uitnodiging ROTTE-DAM

Uitnodiging onthulling (typo)grafisch kunstwerk in openbare ruimte: ROTTE-DAM door Robbert de Groot en Cees Boot, in opdracht van Gemeente Rotterdam. De tekstkant is gedrukt op de gladde kant van het papier, de inzoom-foto van het kunstwerk is gedrukt op de grove kant wat refereert naar het grove materiaal van het kunstwerk.

Uitnodiging_ROTTE-DAM_Robbert de Groot Uitnodiging_ROTTE-DAM_Robbert de Groot Uitnodiging_ROTTE-DAM

 

UITNODIGING KUNSTWERK ROTTE-DAM

jaar: 2013
opdrachtgever: Gemeente Rotterdam
formaat: 210 x 297 mm (A4)
papier: 300 gr. Canson Mix Media
(grove/gladde structuur)
oplage: 125
techniek: Xerox
envelop: Pergamijn

→ www.rotterdam.nl

 

 

 • t +31 (0)6 16361147

  info@robbertdegroot.nl

  Van Nideckstraat 18a1,

  3039 TM Rotterdam (NL)

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot | Grafisch ontwerper, AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot (Dordrecht, 1988). Vanuit Rotterdam werk ik zowel aan culturele als aan commerciële opdrachten. Mijn werk bestaat uit het ontwerpen van huisstijlen/identiteiten, strategische campagnes, boeken, affiches, flyers, folders, brochures, websites en andersoortige publicaties.
 • Mijn werk karakteriseert zich door heldere concepten, eigenwijze- strategische- en functionele ontwerpen. Een simpel -maar doordacht- concept vormt de basis van een sterk, verrassend, relevant, prikkelend maar vooral bijzonder ontwerp zonder poespas. De papierkeuze, bind- en vouwwijze, typografie en details krijgen extra aandacht.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar uw verhaal! De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig aan spannende projecten! Ik werk aan een compleet huisstijl-pakket voor Euro Radar (grondonderzoek). Voor een oud bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam (waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. renovatie en nieuwbouw) mag ik de nieuwe overkoepelende huisstijl maken. Ook voor de Rotterdamse tekstschrijver/journalist Najat Chaatouf mag ik haar identiteit ontwerpen! En als laatste werken we aan plattegronden van verschillende schepen voor Falck Rotterdam (Maasvlakte). –––––––––––––––––––––––