Willem de Kooning Academie — WDKA Maaskantprijs 2012

Ontwerp van uitnodiging (en cheque) voor de Willem de Kooning Academie Maaskantprijs 2012 (kunstacademie). Het toont de winnaar en aantal genomineerden (rood/oranje stippen) die boven de grote massa afstudeerders uit het jaar 2012 uitstijgen.

WdKA-MaaskantPrijs_Robbert-de-Groot

 

Uitreiking Maaskantprijs 2012

 

WILLEM DE KOONING ACADEMIE
MAASKANTPRIJS 2012

jaar: 2012
opdrachtgever: Willem de Kooning Academie Rotterdam
medium: uitnodiging / flyer / cheque
formaat: 210 x 148 mm
papier: 300 gr. MC gesatineerd
oplage: 150
druk: Artega, Rotterdam

→ www.wdka.nl

 

 • t +31 (0)6 16361147

  info@robbertdegroot.nl

  Van Nideckstraat 18a1,

  3039 TM Rotterdam (NL)

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot | Grafisch ontwerper, AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot (Dordrecht, 1988). Vanuit Rotterdam werk ik zowel aan culturele als aan commerciële opdrachten. Mijn werk bestaat uit het ontwerpen van huisstijlen/identiteiten, strategische campagnes, boeken, affiches, flyers, folders, brochures, websites en andersoortige publicaties.
 • Mijn werk karakteriseert zich door heldere concepten, eigenwijze- strategische- en functionele ontwerpen. Een simpel -maar doordacht- concept vormt de basis van een sterk, verrassend, relevant, prikkelend maar vooral bijzonder ontwerp zonder poespas. De papierkeuze, bind- en vouwwijze, typografie en details krijgen extra aandacht.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar uw verhaal! De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig aan spannende projecten! Ik werk aan een compleet huisstijl-pakket voor Euro Radar (grondonderzoek). Voor een oud bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam (waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. renovatie en nieuwbouw) mag ik de nieuwe overkoepelende huisstijl maken. Ook voor de Rotterdamse tekstschrijver/journalist Najat Chaatouf mag ik haar identiteit ontwerpen! En als laatste werken we aan plattegronden van verschillende schepen voor Falck Rotterdam (Maasvlakte). –––––––––––––––––––––––