werk

EXPERTISE

Mijn werk karakteriseert zich door een helder idee die doordringt tot de kern en vervolgens consequent wordt doorgevoerd. Met deze basis maak ik ontwerpen die verrassend en overtuigend zijn. Zintuigprikkelend en functioneel zijn. Maar ook relevant zijn zonder poespas. De papierkeuze, bind- en vouwwijze, typografie en details krijgen extra aandacht.

WAT WE DOEN

De focus ligt vooral op het ontwerpen van drukwerk. Denk aan huisstijlen/identiteiten, boeken, campagnes, affiches, flyers, folders, brochures en andersoortige publicaties. Maar denk ook aan een website-ontwerp. Mijn ontwerpen kunnen verschillende vormen aannemen. Dit is waar (media)communicatiestrateeg Lissie aan bod komt. Ik ontwerp graag drukwerk, maar ik kan vooraf ook advies geven welke media het meest geschikt zijn voor uw verhaal. Dat betekent dat een folder soms zomaar een Social Media campagne kan worden. Of dat een combinatie van deze twee media het best passend is.

–––––––––––

P1120061_2

 

 • t +31 (0)6 16361147

  info@robbertdegroot.nl

  Van Nideckstraat 18a1,

  3039 TM Rotterdam (NL)

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot | Grafisch ontwerper, AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot (Dordrecht, 1988). Vanuit Rotterdam werk ik zowel aan culturele als aan commerciële opdrachten. Mijn werk bestaat uit het ontwerpen van huisstijlen/identiteiten, strategische campagnes, boeken, affiches, flyers, folders, brochures, websites en andersoortige publicaties.
 • Mijn werk karakteriseert zich door heldere concepten, eigenwijze- strategische- en functionele ontwerpen. Een simpel -maar doordacht- concept vormt de basis van een sterk, verrassend, relevant, prikkelend maar vooral bijzonder ontwerp zonder poespas. De papierkeuze, bind- en vouwwijze, typografie en details krijgen extra aandacht.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar uw verhaal! De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig aan spannende projecten! Ik werk aan een compleet huisstijl-pakket voor Euro Radar (grondonderzoek). Voor een oud bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam (waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. renovatie en nieuwbouw) mag ik de nieuwe overkoepelende huisstijl maken. Ook voor de Rotterdamse tekstschrijver/journalist Najat Chaatouf mag ik haar identiteit ontwerpen! En als laatste werken we aan plattegronden van verschillende schepen voor Falck Rotterdam (Maasvlakte). –––––––––––––––––––––––