werk

EXPERTISE

Mijn werk karakteriseert zich door een helder idee die doordringt tot de kern en vervolgens consequent wordt doorgevoerd. Met deze basis maak ik ontwerpen die verrassend en overtuigend zijn. Zintuigprikkelend en functioneel zijn. Maar ook relevant zijn zonder poespas. De papierkeuze, bind- en vouwwijze, typografie en details krijgen extra aandacht.

WAT WE DOEN

De focus ligt vooral op het ontwerpen van drukwerk. Denk aan huisstijlen/identiteiten, boeken, campagnes, affiches, flyers, folders, brochures en andersoortige publicaties. Maar denk ook aan een website-ontwerp. Mijn ontwerpen kunnen verschillende vormen aannemen. Dit is waar (media)communicatiestrateeg Lissie aan bod komt. Ik ontwerp graag drukwerk, maar ik kan vooraf ook advies geven welke media het meest geschikt zijn voor uw verhaal. Dat betekent dat een folder soms zomaar een Social Media campagne kan worden. Of dat een combinatie van deze twee media het best passend is.

–––––––––––

P1120061_2

 

 • +31 (0)6 163 611 47

  info@robbertdegroot.nl

  Standhasenstraat 44 (NIEUW ADRES) ,

  3312 LR Dordrecht

 • Volg mij op Facebook voor ontwerpprocessen, nieuws en sneak-peeks! –––––––––––––––––––––––
 • Korte kennismaking

  Robbert de Groot Grafisch ontwerper, een creatieve studio voor grafisch ontwerp en het bedenken van goede ideeën. AANGENAAM! Opgericht in 2012 door Robbert de Groot. Vanuit Dordrecht werk ik voor zowel voor culturele, non-profit, als voor commerciële opdrachtgevers. Mijn focus ligt op drukwerk.
 • In het écht kennis maken voor een oriënterend gesprek? Heeft u een idee of wilt u werk zien? Neem contact op. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. De koffie zal klaar staan! –––––––––––––––––––––––
 • Actueel

  Momenteel ben ik volop bezig met spannende projecten! Ik werk aan de overkoepelende huisstijl van een bedrijfsverzamelgebouw (voor o.a. creatieve ondernemers) in Amsterdam, waar nieuw leven in geblazen wordt d.m.v. een nieuw concept, renovatie en nieuwbouw. Voor een vernieuwd zorghuis (voor vitale ouderen) in Oudekerk a/d Amstel mag ik de nieuwe huisstijl ontwerpen. –––––––––––––––––––––––