Alles begint met een goed gesprek

06 163 611 47
info@robbertdegroot.nl

Koffie of thee

‍Standhasenstraat 44
3312 LR Dordrecht
Nederland

Blijf betrokken

#studiorobbertdegroot
#voorambitieuzemerken
#betrokkensparringpartner

Altijd handig

kvk 56010222
bank NL35INGB0007952905
btw-id NL001206028B24

Route

Je vind mijn studio aan de rand van het centrum van Dordrecht op 15 minuten loopafstand en op 4 minuten fietsafstand van het centraal station. Daarvandaan rijden er verschillende bussen. Kom je met de auto? De ligging is ideaal ten opzichte van invalswegen vanuit Rotterdam en Breda. Parkeren in de straat is gratis. 9292 OV → / Google maps →

Studio

Mijn studio, gevestigd in een jaren 30-woning, is niet groot maar wél inspirerend en informeel. Ik zie mijn ruimte niet als alleen de plek waar ik creëer, maar ook als de plek waar ik samenwerk. Regelmatig nodig ik klanten en creatieve partners uit om te werken aan mooie projecten.

Pers en vakbladen

Mijn werk is gepubliceerd in verschillende media en vakbladen. Download hier een selectie als pdf.

Freelance werk? Kom maar op!

Ik sta altijd open voor freelance werk. Als freelance grafisch ontwerper en/of art director kan ik je team tijdelijk versterken.

Boek nu: gratis Frisse Blik-sessie!

Loop je rond met een communicatievraagstuk waar je maar niet uitkomt? Of heb je gewoon behoefte aan helderheid en nieuwe inzichten rondom jouw organisatie en huidige identiteit?

Boek nu de gratis Studio Robbert de Groot+ Frisse Blik-sessie. In een uur tijd gaan we samen op zoek naar potentie, bijzondere invalshoeken en frisse perspectieven.

BOEK NU!

Ook groeien en verbinding maken met jouw doelgroep? Het begint met een goed gesprek.