BPM (Bruin Project Management) + Robbert de Groot

Huisstijl BPM

Branche
Bouw

Communicatiemiddel(en)
Logo, pay-off, visitekaartjes, briefpapier, Word-sjabloon, memo-brief, email handtekening, diverse enveloppen en website in ontwikkeling

Introductie

BPM (Bruin Project Management) van eigenaar Ferry de Bruin, is een bedrijf dat actief is met projectmanagement in de Infra-, Bouw- en Industriemarkt. BPM levert zijn dienstverlening aan opdrachtgevers en opdrachtnemers. Het onderscheidt zich door de focus te leggen op mensgericht professionele integrale samenwerking. Nadat 30 jaar in dienst te hebben gewerkt in de Bouwsector staat hij nu op het punt om voor zichzelf te beginnen. Mij werd gevraagd zijn complete huisstijl te ontwerpen. Naast de huisstijl ontwikkelde ik ook de website.

Vraag

Ontwikkel een passende huisstijl en visuele identiteit die aansluit bij mijn zakelijke DNA en werkwijze. Zowel offline- als online.

Logo ontwerp
Oplossing

BPM bereikt vooral zijn doelen door het verbinden van de juiste mensen, het formeren van de beste teams. Deze werkwijze was ook het uitgangspunt voor de nieuwe huisstijl. Ik bedacht een koppelingssysteem wat verbindingen legt tussen mensen en bedrijven. Dit systeem bestaat uit losse elementen. Ieder los element staat symbool voor een persoon of bedrijf. Eenmaal samen gekomen vormen ze één logo. Het is een stijl geworden waarin kennis, ervaring, verbinding en de doelstellingen van BPM samenkomen.

Huisstijl ontwerp
visitekaartje close upvisitekaartje close upvisitekaartje close up
Resultaat

Een onderscheidende huisstijl dat de essentie van BPM weerspiegelt: mensgericht integrale samenwerking. De huisstijl geeft BPM een unieke menselijke positionering in contrast met de enorme complexe projecten waar BPM aan werkt. Een unieke positionering tussen de andere bouwprojectmanagement-bedrijven.

Deel dit project met een vriend, kennis of collega

Robbert de Groot

Ik vertel je graag meer over dit project!